Pertama

Tuesday, 30 January 2018

#1 l Go Pro Hero 6 Black, ganti kesedihan Yicam jatuh di Mersing




Assalamualaikum, alhamdulillah dapat beli Go Pro Hero 6 Black bersama memori Sandisk 64GB class 3 serta battery spare 3 biji. Setelah lama tak upload sebab kamera Xioami YI@Yicam saya terjatuh masa kat Mersing, silap mount. Mungkin melantun masuk parit memang tak jumpa dah. Rugi betul sebab banyak video dan gambar ride ada dalam memori Yi tu. Tak apa mulakan hidup baru dengan Hero 6 Black! Video ni dirakam dengan S7 Edge. Tekan resolution 4k untuk kepuasan menonton maksimum! Enjoy Subcribe me for more! Subcribe my channel. Check out my blog's: pulasminyak.blogspot.my Follow my instagram's: amir_aiman_zuraidi Facebook page: search ,pulasminyak.blogspot.


Cover Terbaik Untuk Motor Korang!

Assalamualaikum, lama tak update, saya nak kongsi cover ataupun selimut motor terbaik untuk motor korang, padan dengan Z800 dan seumpamanya. Mungkin untuk kapcai sedikit labuh kena ambil saiz kecil sikit. Saya beli ni saiz XL tak ingat dah.

Saya beli di Lazada dengan harga RM30, barang dari China, sangat berkualiti, kalis air, kalis uv, kalis kucing, tetapi tidak kalis ride. haha.

Enjoy

Subcribe my channel for more!


Check out my blog's: pulasminyak.blogspot.my

Follow my instagram's: amir_aiman_zuraidi

Facebook page: search , pulasminyak.blogspot.